premiumscan

Reacties uitgeschakeld voor premiumscan

Premiumscan.

Weet u niet direct wat noodzakelijk is dan is Premiumscan hét middel om uw bedrijfsprocessen en personeelsdossiers helder en inzichtelijk te krijgen. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie behoeft een Premiumscan doorgaans 2 dagen tot maximaal 1 week werk.

 

U kunt Verzuim Solutions een Premiumscan laten uitvoeren op juistheid en volledigheid van uw Verzuimadministratie, Bedrijfsprocessen, Dossiervitaliteit, Schadelastbeperking WGA en ZW, Modernisering Ziektewet, Tegemoetkoming Loonkosten (premiekortingen en Stimuleringsmaatregelen).

 

Een Premiumscan maakt dit voor u inzichtelijk.

 

Als blijkt dat u Tegemoetkoming Loonkosten (premiekortingen of stimuleringsmaatregelen) en heeft laten liggen vordert Verzuim Solutions dit direct voor u terug. Wij ontvangen daarvoor een met u overeengekomen fee. De Premiumscan sluiten wij af met een rapport van onze bevindingen en een gedegen advies voor borging van bedrijfsprocessen en schadelastbeperking ZW en WGA.

 

Bent u geïnteresseerd in een Premiumscan en wilt u graag een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op. Verzuim Solutions neemt daarna zo spoedig mogelijk contact op.

Pin It

» » premiumscan
On 24 maart 2015
By

Comments are closed.

« »